Utflykter

Uttrycket "Att resa är att leva" har någon vis människa myntat någon gång för länge sedan, men det gäller lika mycket idag.

Pga corona-pandemin har vi fått anpassa vårt utbud av utflykter till ett något mindre program och här beskriver vi  dem i korthet. Kom med, berika semestern och njut!

Alla vår utflyktspartners följer säkerhetsrutiner som är i linje med regelverket i Grekland under corona-pandemin. Det råder tvång på munskydd på bussar och andra stängda fordon. 

Tryggare utflykt med Ving
Det finns flera fördelar med att boka din utflykt hos Ving. Du kan vara säker på att alla nödvändiga försäkringar finns på plats liksom att alla säkerhetskrav är uppfyllda. Dessutom finns tydliga regler för om- och avbokning, och skulle du få problem eller bli missnöjd med utflykten vet du alltid var du ska vända dig. Allt det här får du på köpet när du bokar utflykten hos Ving. 
Bokar du någon annanstans råder vi dig att -för din egen skull- först kolla hur det ligger till med försäkringar, säkerhet, ombokning och annat som skiljer en seriös arrangör från en lycksökare.